Nosila za ranjenike
5 posters
Strana 1 od 1
janko58- Desetar
- Broj postova : 100
Član od: : 11.11.2023
Goran9030, poručnik ness and ercov54 like this post
Re: Nosila za ranjenike
Svojevremeno sam imao prilike vidjeti troja nosila puna gljiva i pečurki koje su kolege poznavaoci nabrali.
Dok se ekipa tog dana doslovce davila u ukusnom jelu, priznajem da sam ja jeo neku paštetu. Iako obožavam gljive, nisam imao toliko povjerenja u berače pa sam preskočio gozbu.
Danas mi je žao zbog toga, ali po svemu sudeći i danas bih isto učinio.
Svaka gljiva je jestiva, osim što su neke samo jednom. Pa da se ne bi desilo da završim na onim istim nosilima...
Dok se ekipa tog dana doslovce davila u ukusnom jelu, priznajem da sam ja jeo neku paštetu. Iako obožavam gljive, nisam imao toliko povjerenja u berače pa sam preskočio gozbu.
Danas mi je žao zbog toga, ali po svemu sudeći i danas bih isto učinio.
Svaka gljiva je jestiva, osim što su neke samo jednom. Pa da se ne bi desilo da završim na onim istim nosilima...
SveJug and poručnik ness like this post
Ako nemaš kevet ovo 1.liga
janko58- Desetar
- Broj postova : 100
Član od: : 11.11.2023
Goran9030 likes this post
Dobra za šator, a i za neki zaklon... I preklapaju se.janko58 ::Ako nemaš kevet ovo 1.liga
poručnik ness ::Dobra za šator, a i za neki zaklon... I preklapaju se.janko58 ::Ako nemaš kevet ovo 1.liga
Ima takvih na razklapanje. Mislim da se videlo na mojim slikama sa kampovanju po Norveskoj.
SveJug- Poručnik
- BOFBedž Osnivača ForumaBZF150Bedž zasluga za forum 150
- Broj postova : 2128
Član od: : 29.04.2023
poručnik ness likes this post
janko58 ::Ako nemaš kevet ovo 1.liga
Ja sam na takvima često spavao za vrijeme rata. Nije bilo dovoljno kreveta i onda " daj šta daš".
Doktor Živago- Administrators
- BZF150Bedž zasluga za forum 150BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 5484
Član od: : 29.04.2023
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu