srpski mentalitet
5 posters
Strana 1 od 1
srpski mentalitet
raspad otomanskog carstva i formiranje novih drzava pratile su i velike sile i njihovi interesi i politika. kralj Milan odvede Ruskog ambasadora u Nis i pokaze mu Cele kulu. i doslovce mu kaze ,, gospodine ambasadore kad moja glava bude na vrhu ove kule tad ce grad Nis biti Bugarski,, ovim recima je kralj Milan uverio ruskog ambasadoro koliko je srpski narod spreman da brani Srbiju od bilo cijih pretenzija
vladimir- Poručnik
- BZF50Bedž zasluga za ForumBOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 1734
Član od: : 30.04.2023
Doktor Živago likes this post
vladimir- Poručnik
Re: srpski mentalitet
ovaj momak je bio gost Nikole Jokica u Somboru. na pitanje americkog novinara sta je to Srbija, Sombor i sta Nikola predstavlja u Srbiji. on je odgovorio Kralj,predsednik drzave ,gradonacelnik bukvalno sve i sutradan vozi biciklu kroz grad. ovaj odgovor je sokirao americkog novinara. vozi biciklu gradom bez ikakvog obezbedjenja telohranitelja pa kako je to moguce? jednostavno to je Srbija
vladimir- Poručnik
ovaj covek je u aprilu 2020 god dao objavu da je Swedjanin koji zivi i radi u Beogradu i da moli srpske prijatelje da mu iz Swedske donesu snus XP . To je nekakav extrat duvana u filter kesicama. bio je to poslednji let aviona airserbia sa Arlande. sasvim slucajno na aerodromu sam video taj XP I kupio dva pakovanja uopste ne znajuci ko je taj swedjanin.po dolasku u Beograd poslao sam mu poruku moje ime adresu i br telefona i rekao mu da dodje kod mene jer ja zbog korone imam zabranu kretanja. posle dva dana on me zove na tel i kaze da je stigao. mercedes suv diplomatske tablice swedske ambasade i ja pozovem coveka u moju kucu na caj i kafu donetu iz Swedske. malo je oklevao ali ipak prihvatio. ispostavilo se da je on prvi sekretar Swedske ambasade u Beogradu i morao je da naglasi da za 12 godina diplomatske karijere u raznim zemljama sveta nigde nije sreo gostoprimljiviji naraod nego u Srbiji
vladimir- Poručnik
SveJug likes this post
vladimir ::[url=https://servimg.com/view/19732532/237] ovaj covek je u aprilu 2020 god dao objavu da je Swedjanin koji zivi i radi u Beogradu i da moli srpske prijatelje da mu iz Swedske donesu snus XP . To je nekakav extrat duvana u filter kesicama. bio je to poslednji let aviona airserbia sa Arlande. sasvim slucajno na aerodromu sam video taj XP I kupio dva pakovanja uopste ne znajuci ko je taj swedjanin.po dolasku u Beograd poslao sam mu poruku moje ime adresu i br telefona i rekao mu da dodje kod mene jer ja zbog korone imam zabranu kretanja. posle dva dana on me zove na tel i kaze da je stigao. mercedes suv diplomatske tablice swedske ambasade i ja pozovem coveka u moju kucu na caj i kafu donetu iz Swedske. malo je oklevao ali ipak prihvatio. ispostavilo se da je on prvi sekretar Swedske ambasade u Beogradu i morao je da naglasi da za 12 godina diplomatske karijere u raznim zemljama sveta nigde nije sreo gostoprimljiviji naraod nego u Srbiji
Jeli to taj skim sam pricao Madjarski?
SveJug- Poručnik
- BOFBedž Osnivača ForumaBZF150Bedž zasluga za forum 150
- Broj postova : 2128
Član od: : 29.04.2023
SveJug ::vladimir ::[url=https://servimg.com/view/19732532/237] ovaj covek je u aprilu 2020 god dao objavu da je Swedjanin koji zivi i radi u Beogradu i da moli srpske prijatelje da mu iz Swedske donesu snus XP . To je nekakav extrat duvana u filter kesicama. bio je to poslednji let aviona airserbia sa Arlande. sasvim slucajno na aerodromu sam video taj XP I kupio dva pakovanja uopste ne znajuci ko je taj swedjanin.po dolasku u Beograd poslao sam mu poruku moje ime adresu i br telefona i rekao mu da dodje kod mene jer ja zbog korone imam zabranu kretanja. posle dva dana on me zove na tel i kaze da je stigao. mercedes suv diplomatske tablice swedske ambasade i ja pozovem coveka u moju kucu na caj i kafu donetu iz Swedske. malo je oklevao ali ipak prihvatio. ispostavilo se da je on prvi sekretar Swedske ambasade u Beogradu i morao je da naglasi da za 12 godina diplomatske karijere u raznim zemljama sveta nigde nije sreo gostoprimljiviji naraod nego u Srbiji
Jeli to taj skim sam pricao Madjarski?
da to je Erik na zalost prebacen je u Bagdad
vladimir- Poručnik
SveJug likes this post
Ja sam prije nekoliko godina bio u Ćupriji i Paraćinu zbog operacije sina.
Ljudi su nas dočekali kao svoje ljude.
Stvarno nevjerojatno gostoprimstvo i ljudskost.
Doktor Živago- Administrators
- BZF150Bedž zasluga za forum 150BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 5484
Član od: : 29.04.2023
vladimir and sloba1 like this post
Doktor Živago ::Ja sam prije nekoliko godina bio u Ćupriji i Paraćinu zbog operacije sina.
U uslovno manjim mestima, narod je prisniji. U većim gradovima, svako sebe gleda!
sloba1- Potporučnik
- Broj postova : 1444
Član od: : 10.05.2023
Godine: : 61
Goran9030, Doktor Živago, SveJug, Pera and zokika like this post
Svagdje je to tako.
Pera- Glavni administrator
- Broj postova : 1419