Sretan 22 decembar
+2
Pera
janko58
6 posters
Strana 1 od 1
janko58- Desetar
- Broj postova : 100
Član od: : 11.11.2023
Goran9030, Doktor Živago, SveJug, poručnik ness and croato like this post
Re: Sretan 22 decembar
Drugovi, bivsi vojnici i AVL, sretan vam Dan Armije!
Povodom danasnjeg praznika a u skladu sa dugmicima koje moja tastatura moze da pritisne, svim clanovima koji su postavili barem jedan komentar, dodjeljujem znacku Primjeran Vojnik.
Od ovog su izuzeti clanovi Administracije koji ionako dzaba lebac jedu.
Zelim vam (nam) jos mnogo zajednickih godina u zdravlju, miru i drugarskom duhu.
Zivjeli!
Povodom danasnjeg praznika a u skladu sa dugmicima koje moja tastatura moze da pritisne, svim clanovima koji su postavili barem jedan komentar, dodjeljujem znacku Primjeran Vojnik.
Od ovog su izuzeti clanovi Administracije koji ionako dzaba lebac jedu.
Zelim vam (nam) jos mnogo zajednickih godina u zdravlju, miru i drugarskom duhu.
Zivjeli!
Pera- Glavni administrator
- BZF50Bedž zasluga za ForumBOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 1419
Član od: : 30.04.2023
Goran9030, Mikula 67, Doktor Živago, SveJug, poručnik ness, croato and janko58 like this post
mirko bratus- Zastavnik I klase
- BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 500
Član od: : 12.05.2023
Godine: : 77
Goran9030, Mikula 67, Doktor Živago, SveJug, poručnik ness and Pera like this post
SveJug- Poručnik
- BOFBedž Osnivača ForumaBZF150Bedž zasluga za forum 150
- Broj postova : 2134
Član od: : 29.04.2023
Goran9030, Mikula 67, Doktor Živago, poručnik ness, Pera, mirko bratus and croato like this post
mirko bratus- Zastavnik I klase
- BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 500
Član od: : 12.05.2023
Godine: : 77
Goran9030, Doktor Živago, SveJug and poručnik ness like this post
Nosil kot razvodnik straže .
janko58- Desetar
- Broj postova : 100
Član od: : 11.11.2023
JNA i vrijeme provedeno u njoj je poveznica svih nas koji smo na ovom forumu.
U to smo vrijeme dolazili u nepoznata mjesta i upoznavali nepoznate ljude od kojih su nam neki ostali samo prolaznici, a neki prijatelji do kraja života.
Taj period života je nekima od nas ostao u lijepom ili manje lijepom sjećanju, ali siguran sam da ćemo te dane ipak pamtiti zauvijek.
Na isti način smo u određeno vrijeme došli i na tada nepoznati forum i sreli tada nepoznate ljude. Vremenom smo ipak izgradili neki odnos koji nas drži i na ovom mjestu.
Pa, dozvolite mi da baš zato svim članovima ovog foruma čestitam praznik JNA, te naše poveznice iako ona već dugo godina ne postoji.
U to smo vrijeme dolazili u nepoznata mjesta i upoznavali nepoznate ljude od kojih su nam neki ostali samo prolaznici, a neki prijatelji do kraja života.
Taj period života je nekima od nas ostao u lijepom ili manje lijepom sjećanju, ali siguran sam da ćemo te dane ipak pamtiti zauvijek.
Na isti način smo u određeno vrijeme došli i na tada nepoznati forum i sreli tada nepoznate ljude. Vremenom smo ipak izgradili neki odnos koji nas drži i na ovom mjestu.
Pa, dozvolite mi da baš zato svim članovima ovog foruma čestitam praznik JNA, te naše poveznice iako ona već dugo godina ne postoji.
Mikula 67, Doktor Živago, SveJug, poručnik ness and Pera like this post
Dragi naši drugovi, kolege i gospodo.
Nemam što dodati već ranije izrečenom nego sretan Vam svima 22.12.Dan JNA, jer smo svi ili većina nosili njenu uniformu, i svi imamo neke uspomene iz tih dana.
Želim da se ovdje i dalje nastavimo družiti kao što je to bilo u to nikad više ponovljeno vrijeme.
Nemam što dodati već ranije izrečenom nego sretan Vam svima 22.12.Dan JNA, jer smo svi ili većina nosili njenu uniformu, i svi imamo neke uspomene iz tih dana.
Želim da se ovdje i dalje nastavimo družiti kao što je to bilo u to nikad više ponovljeno vrijeme.
Doktor Živago- Administrators
- BZF150Bedž zasluga za forum 150BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 5484
Član od: : 29.04.2023
Goran9030, SveJug, poručnik ness, Pera and mirko bratus like this post
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu