22 decembar
2 posters
Strana 1 od 1
22 decembar
22decembar daleke 1985.rado se secam tog dana.postrojen ceo bataljon.obraca nam se zamenik komadanta kasarne i urucuje znacke primeran vojnik. bila je to velika cast za svakog ko je taj dan izasao ispred bataljona i primio ovu nagradu. ali i 15 dana se ranije ide kuci`.
vladimir- Poručnik
- BZF50Bedž zasluga za ForumBOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 1734
Član od: : 30.04.2023
Goran9030 and Doktor Živago like this post
Re: 22 decembar
I ja se sjećam tog datuma u Jna.
Bila je sjajna hrana poslužena toga dana i u kasarni se nije nista radilo osim svakodnevnih rutinskih zadataka.
Ne sjećam se postrojavanja za primjernog vojnika ( jer ja i nisam bio na postrojavanjima jer sam bio na prijavnici).
Bila je sjajna hrana poslužena toga dana i u kasarni se nije nista radilo osim svakodnevnih rutinskih zadataka.
Ne sjećam se postrojavanja za primjernog vojnika ( jer ja i nisam bio na postrojavanjima jer sam bio na prijavnici).
Doktor Živago- Administrators
- BZF150Bedž zasluga za forum 150BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 5484
Član od: : 29.04.2023
vladimir likes this post
ja se odlicno secam tog dana .znacku primeran vojnik urucio mi je kap I KLASE Mile Vukicevic danas penzionisani brigadir HV pohvalnicu mi je potpisao komadant maj Momir Zec danas penzionisani general major VRS
vladimir- Poručnik
Pored znacke primeran vojnik tog dana sam dobio meni mnogo draze priznanje poklon ili kako bih to drugacije nazvao. poseta decijem vrticu Seka i Braco u Slavonskom Brodu. deca su imala zadatatk da nacrtaju poklon cestitku vojniku JNA za praznik 22 decembar. nas dvojica smo otisli u posetu. i decu je najvise zanimo nas smajser kako su oni to rekli. automatska puska m72ab. svi su zeleli da je dodirnu i da vide sta mi od opreme imamo cemu to sluzi i kako izgleda. bilo je to lepo druzenje a te poklon cestitke cuvam i dan danas kao dragu uspomenu
vladimir- Poručnik
Goran9030, Doktor Živago and Pera like this post
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu