PRVI SUSRET ČLANOVA FORUMA 2024
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: PRVI SUSRET ČLANOVA FORUMA 2024
zokika- Desetar
- BOFBedž Osnivača ForumaBZF50Bedž zasluga za Forum
- Broj postova : 149
Član od: : 16.05.2023
Godine: : 67
Goran9030 and 013Gonzo like this post
013Gonzo- Desetar
- BOFBedž Osnivača Foruma
Član od: : 22.05.2023
Godine: : 73
Nego, da mi vec sad pocnemo razmisljati o iducem susretu. Nisam nikad (i ni u cemu) bio izbirljiv, al' bi bilo pozeljno da iduca lokacija koristi medjunarodno priznate mjerne jedinice. Ko nije bio u Morovicu ne zna koliko kilometara ima u 500 metara.
Pera- Glavni administrator
- BZF50Bedž zasluga za ForumBOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 1422
Član od: : 30.04.2023
Goran9030, poručnik ness and 013Gonzo like this post
Pera ::Sta je bilo u Morovicu, nek' ostane u Morovicu.
Nego, da mi vec sad pocnemo razmisljati o iducem susretu. Nisam nikad (i ni u cemu) bio izbirljiv, al' bi bilo pozeljno da iduca lokacija koristi medjunarodno priznate mjerne jedinice. Ko nije bio u Morovicu ne zna koliko kilometara ima u 500 metara.
Goran9030 ::A jesi li opet morao da čekaš gospođicu? Smile
Ma kakvi čekao, ubacio ključeve u poštansko sanduče i viknuo
Ness-u bežimo!!!
Mikula 67- Administrators
- Broj postova : 279
Član od: : 29.04.2023
Godine: : 57
Goran9030, Doktor Živago, SveJug, poručnik ness and 013Gonzo like this post
Pera ::Sta je bilo u Morovicu, nek' ostane u Morovicu.
Definitivno, nećemo mi baš sve ovdje objelodaniti. Moguće i stoga što pomalo ulazimo u one godine kada koncentracija (čita: pamćenje) polako pada.
A što se tiče mjernih jedinica, o tome smo se trebali posavjetovati sa vodičem koji nas je vodio u restoran u kojem još nikad nije bio. Istina našli smo ga, ali neki ne baš od jednom pa smo dali vremena konobaru da se organizira.
A ono: hajdemo pješke do samoposluge... e da ga j**** još uvijek se ne sjećam tko je predložio. Znam da je ekipa samo krenula, a sa razmišljanjem se počelo tek kada smo trebali kupljeno nositi nazad.
Ipak ćeš priznati da smo redovito provjeravali koliko jedna tisuća ima hiljada i obrnuto. Pa makar to bilo izraženo u koracima.
p.s. bit će da sam ja promašio trenutno bauštelu i ostao kod kuće za sada. Prema tome, ništa nas ne sprečava da se opet sretnemo. Već sam napisao da su oni koji prolaze ovuda (namjerno ili slučajno) uvijek dobrodošli i neka mi se samo jave na vrijeme da se organiziram. Isto tako, ako krenem u vašem smjeru neka vam Bog bude u pomoći jer ću se sigurno javiti i pojaviti
Doktor Živago, poručnik ness and 013Gonzo like this post
Mene vise cudi sto je ista ekipa jos tri puta popusila istu foru.
Goran9030, Mikula 67, Doktor Živago, poručnik ness and 013Gonzo like this post
Mikula 67 ::Goran9030 ::A jesi li opet morao da čekaš gospođicu? Smile
Ma kakvi čekao, ubacio ključeve u poštansko sanduče i viknuo
Ness-u bežimo!!!
Hmmm, sad mi još ponešto pada na ovu moju pamet...
Ness se zaduživao za plahte/čaršave i koliko smo imali prilike saznati, očito prezadužio.
Ti si već na dolasku čekao gospođicu, a kad je nastala ona slika sa nogama... khm, khm nećemo sad o tome.
Nekako mi se sve čini da ste vas dvojica osim ključeva ubacilii novac za smještaj (nadam se ) i onda zbrisali glavom bez obzira kako ne bi bilo još dodatnih i zaostalih rata po pitanju (pre)zaduživanja, a koje su oslobođene plaćanja u novcu.
poručnik ness and 013Gonzo like this post
Pera ::One najpikantnije detalje necemo objavljivati, to se vec podrazumijeva. Pretvaranje tisuca u hiljade je otrcana stvar. Al' mineralne u kiselu je vec nesto sto bi se i sam Isus ponosio. Mislim da znam ko je predlozio cipelcug do prodavnice al necemo ga imenovati u skladu sa zastitom privatnih podataka.
heheh, pa stvarno je nedopustivo da u čitavom selu nema niti jedne mineralne, pa se čovjek morao snalaziti sa tamo nekakvom kiselom... (Ja sam iz tog razloga pio pivo).
A ovo sa cipelcugom je zaista zanimljivo kad uzmemo u obzir 7 (sedam) automobila + 2 (dva) bicikla koji su bili na raspolaganju.
zokika- Desetar
Goran9030, poručnik ness, Pera and 013Gonzo like this post
Goran9030 ::Da smo došli sa autima, onda bi provjeravala jesu li to kakvi svatovi
Bolje da niste. Svatovi sa muškarcima!
Ima danas svakakvog svijeta, bilo bi tu svega
Doktor Živago- Administrators
- BZF150Bedž zasluga za forum 150BOFBedž Osnivača Foruma
- Broj postova : 5497
Goran9030 and poručnik ness like this post
zokika ::A gde bi parkirali izpred prodavaonice? I ovako imam utisak da je jedna prodavačica proveravala gde je autobus...
Kakav autobus, izlazila jadnica da vidi ima li kakva patrola na ulici da ih zove.
A u mesnici, majstor Radovan tranzira bravca a vise gleda u vrata nego u panj. Samo sam cek'o kad ce sebi otfikarit prst. Vrhunac je bio kad sam trazio piletinu za porucnika pa mladja prodavacica kaze, a volite li batake, imam dva lijepa. Pa posle na sudu ona postena a ja manijak.
Goran9030, Mikula 67, Doktor Živago, poručnik ness and 013Gonzo like this post
zokika- Desetar
Doktor Živago, poručnik ness and 013Gonzo like this post
Pera ::One najpikantnije detalje necemo objavljivati, to se vec podrazumijeva.
Pretvaranje tisuca u hiljade je otrcana stvar.
Al' mineralne u kiselu je vec nesto sto bi se i sam Isus ponosio.
Mislim da znam ko je predlozio cipelcug do prodavnice al necemo ga imenovati u skladu sa zastitom privatnih podataka.
Ne znam što se kuka za pešačenje a voleli ste u vojsci "šetnje" od 20-30 km
a sad problem "malo" rastegljivih 500 m...
Mikula 67- Administrators
- Broj postova : 279
Godine: : 57
Goran9030, poručnik ness and 013Gonzo like this post
To sa piletinom i batkovima mogu posvjedočiti jer sam bio prisutan. Još prodavačica kaže Peri, imam dva krasna batka dođite da vam pokažem. I odvuče ga ona do frižidera.Pera ::zokika ::A gde bi parkirali izpred prodavaonice? I ovako imam utisak da je jedna prodavačica proveravala gde je autobus...
Kakav autobus, izlazila jadnica da vidi ima li kakva patrola na ulici da ih zove.
A u mesnici, majstor Radovan tranzira bravca a vise gleda u vrata nego u panj. Samo sam cek'o kad ce sebi otfikarit prst. Vrhunac je bio kad sam trazio piletinu za porucnika pa mladja prodavacica kaze, a volite li batake, imam dva lijepa. Pa posle na sudu ona postena a ja manijak.
Doktor Živago and poručnik ness like this post
Mikula 67 ::Pera ::.
Ne znam što se kuka za pešačenje a voleli ste u vojsci "šetnje" od 20-30 km
a sad problem "malo" rastegljivih 500 m...
Rastegljivo, nego šta! Kao da je netko kupio kineski metar.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Doktor Živago likes this post
Mikula 67, Doktor Živago, poručnik ness and 013Gonzo like this post
SveJug- Poručnik
- BOFBedž Osnivača ForumaBZF150Bedž zasluga za forum 150
- Broj postova : 2136
Goran9030, Mikula 67 and Doktor Živago like this post
Kad je viđela mene sa Mikulom, izgubila volju i da uzme ključeve. Telefonski mu rekla da ubaci ključeve u sandučić za pisma.013Gonzo ::Nije odgovorio na pitanje, da li je bila zadovoljna / zadovoljena našim boravkom i urednošću koju smo ostavili?
Izvini, Mikula
To do trgovine je normalno,mene je više zabrinuo onaj povratak sa večere.Do restorana nikako stići,a vratiti se punog želuca,teško.A o povratku iz Titove vile u Nikolovoj režiji,bolje da šutimo.Triput smo zalutali u Hrvatsku i vratili se ponovo u Srbiju
[You must be registered and logged in to see this image.]Goran9030 ::To sa piletinom i batkovima mogu posvjedočiti jer sam bio prisutan. Još prodavačica kaže Peri, imam dva krasna batka dođite da vam pokažem. I odvuče ga ona do frižidera.Pera ::zokika ::A gde bi parkirali izpred prodavaonice? I ovako imam utisak da je jedna prodavačica proveravala gde je autobus...
lacoš- Vojnik
- Broj postova : 12
Član od: : 23.05.2023
Doktor Živago likes this post
Predah "smogovaca" na mostu pri prelasku rastegnutih 500 metaraPera ::Sta je bilo u Morovicu, nek' ostane u Morovicu.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Goran9030 and Doktor Živago like this post
lacoš ::To do trgovine je normalno,mene je više zabrinuo onaj povratak sa večere.Do restorana nikako stići,a vratiti se punog želuca,teško.A o povratku iz Titove vile u Nikolovoj režiji,bolje da šutimo.Triput smo zalutali u Hrvatsku i vratili se ponovo u Srbiju
Novi post by lacoš Today at 2:28 pm
Srećom pa više nema vojnika graničara, inače bi ekipa završila na spavanju u nekoj karauli.
A mi jadni bismo morali sve sami pojesti da se ne ohladi.
Doktor Živago and poručnik ness like this post
Goran9030 ::lacoš ::To do trgovine je normalno,mene je više zabrinuo onaj povratak sa večere.Do restorana nikako stići,a vratiti se punog želuca,teško.A o povratku iz Titove vile u Nikolovoj režiji,bolje da šutimo.Triput smo zalutali u Hrvatsku i vratili se ponovo u Srbiju
Srećom pa više nema vojnika graničara, inače bi ekipa završila na spavanju u nekoj karauli.
Tom putovanju na povratku u Morović se stručno kaže - pretraga terena. Izvedli vežbu i uspešno završili....
zokika- Desetar
Goran9030, Doktor Živago and poručnik ness like this post
Izviđanje terena, ili komandantsko izviđanje prije logorovanjazokika ::Goran9030 ::lacoš ::To do trgovine je normalno,mene je više zabrinuo onaj povratak sa večere.Do restorana nikako stići,a vratiti se punog želuca,teško.A o povratku iz Titove vile u Nikolovoj režiji,bolje da šutimo.Triput smo zalutali u Hrvatsku i vratili se ponovo u Srbiju
Tom putovanju na povratku u Morović se stručno kaže - pretraga terena. Izvedli vežbu i uspešno završili....
Doktor Živago, zokika and lacoš like this post
Strana 5 od 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9